Kreditkortland stjerner

KreditKortLand.se finansieras via annonslänkar - Läs ansvarsfriskrivning

Om oss

KreditKortLand Team

Vem är vi?

Fokus på den svenska kreditkortsmarknaden

KreditKortLand.se är en central del av det digitala medieföretaget Move Marketing Co., Ltd. Webbplatsen stöds av ett team med djupgående kunskaper inom jämförelsetjänster och en stark entusiasm för att förbättra webbplatser. Denna expertis säkerställer att besökare får en effektiv och användarvänlig upplevelse.

Vår resa

KreditKortLand är en del av Move Marketing

Start

Grundandet av Move Marketing

Kristian Ole Rørbye grundar Move Marketing Co., Ltd., en online marknadsföringsenhet med fokus på webbutveckling och SEO.

2009

2010

Diversifiering inom affiliatemarknadsföring

Utöver SEO och webbdesign för kunder börjar Move Marketing skapa egna medietillgångar, framför allt jämförelsewebbplatser.

Expansion av medieportföljen

KreditKortLand introduceras för att vägleda användare genom den svenska kreditkortsmarknaden för att upptäcka optimala kreditkortslösningar.

2018

2024

Introduktion av KreditKortLand

KreditKortLand introduceras för att vägleda användare genom den svenska kreditkortsmarknaden för att upptäcka optimala kreditkortslösningar.

Utvärdering och val av kreditkortsföretag

Vi är engagerade i att upprätthålla transparens i vår metodik för att välja kreditkortsföretag på KreditKortLand.se. Många timmar har ägnats åt att studera den svenska kreditkortsmarknaden för att säkerställa att vi har en omfattande förståelse. Vår utvärdering beaktar olika faktorer, inklusive Trustpilot-betyg, prissättning, kampanjerbjudanden, kundsupport och institutionernas hållbarhetspraxis, som vi sedan rankar därefter.

Vår intäktsmodell

Det är viktigt att förstå att de kreditkortsföretag som presenteras på vår webbplats är våra partners. Vanligtvis, när du säkrar en tjänst genom vår hänvisning, tjänar vi en provision utan extra kostnad för dig. Detta partnerskap gör det möjligt för oss att upprätthålla vår plattform och täcka kostnader relaterade till hosting, innehållsskapande, forskning, SEO och andra driftskostnader.